Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLATT HAIKU 21. 02.19

Folkdräktsnostalgi
påsen med döda malar
minnesrik forntid.

© Bosse 21 februari 2019.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-21 19:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
mitt i prick, den var rolig!
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten