Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NU HYLLAS PEKORAL

Nu hyllas pekoral

av barmhärtighetsskäl

Nu fjäskas det igen

för man vet ju så väl

att om jag kliar din rygg

så ska du klia min

Nu hyllas pekoral

Dystra tavla - försvinn!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-02-21 19:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Pekoralen i mitt hjärta
hyllar kärlek sorg och smärta
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP