Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud

 

Havet välte under mig min grav har 

lagt sig Spadens skaft minde mig 

om hoppet ut - avgjord 

framtid. Du redan gift med den 

andre. Redan då hoppade 

snedbent i min individuation 

 

slängde oss ut över klipporna av alla 

livets mest nödvändiga skäl och här 

står biblioteket ögat fotens barn 

klar. Genom linsen fryses 

bilderna men glider för banorna är 

utlagda likt vägen till arbetsplatser

 

Atomen tar sig rakt in rakt in i orgasmen 

upplever den. Nu. Blicken i de ögonblicken 

då mitt kön upphörde att definieras den 

finns kvar tiden från direktsändning över

till repris 18 år. Nu. 

 

Hur är det möjligt gunga förvridas 

 

lönnens bultande rötter skjuter i omtag 

näringen uttorkad bäck strilar 

 

önskar er inte här. Enbart jag. 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-21 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow vilken text.. attans vilken skön stil du använder, lämnar en del åt fantasin och metaforer får en helt ny mening.
2019-02-25

  Gunnar Hilén VIP
Glasklar tillbakablick mot apokalypsen.
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP