Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexuellt objektiviserad


igår, när jag i godan ro
satt på Øresundståget

med erektion

stirrade den vackra gudinnan
in, lite försynt, då og då

mitt bultande skrev

tagandes kort























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-21 20:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kan det gå
När skenorna
Dunkar och en
Skönhet
Ser på?
;)

2019-02-21

  Öknens Ros VIP
Sånt händer då o då.
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando