Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga kan

Inga ögon kan hitta
Försvunna ord
Inga plåster kan laga
Spruckna meningar
Inga händer
Kan plocka upp bitarna
Av det spruckna hjärtat
Utan att blöda




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-06-21 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP