Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildning eller inbillning?

du tycker
att bildning inte är så viktigt
du tror att du kan göra det du gör
utan att veta nånting på riktigt

du tror att du blir sämre konstnär
av att kunna traditionen
men kör på då, på ditt sätt –
stanna kvar i den imbecilla zonen

det finns faktiskt bara två vägar
ger du inte bildningen en chans
kanske för att det känns för jobbigt?
så då är vad du sitter med ignorans




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-23 10:29



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Det är spännande med hur folk ser på bildning!
Själv är jag av åsikten att det är inte bildning i sig själv som är det viktiga utan snarare hur man ser på begreppet!

Fan,det där blev ju lite galet.
Bildning är viktigt men det är också oerhört viktigt hur man använder sig av den.



2019-02-23

  Kungskobran VIP
Bildningen skapar visioner
och underbara toner
men bli ej dess slav
med gamla krav
Titta utan för boxen
skapa nått nytt
bli som förbytt
i konstens och litteraturens
underbara värld
då blir konsten något värd
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP