Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ses


Siffror flyger runt i huvudet
Vågorna på ett öppet hav
Sjunker vi nu hittar ingen oss
Begravda bland koden i livet
I huvudet hittar man allt
Känslorna blir ändå fel
Under sanden finns en klocka
När den börjar ticka kan vi andas




Fri vers (Fri form) av vatten och melon
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-21 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon