Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tanke om distansförhållanden.


Distans...


Ödet förde oss samman

Tiden och avståndet sliter oss i stycken

Men Kärlekens glöd gör att vi består




Övriga genrer av Veronica Eriksson Blok
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-06-21 02:19



Bookmark and Share


  Christian_H
Så känslig och välkomponerad. Bra
2006-10-10

  Clara-Fina
Oj, som jag känner igen mej i denna. Mycket bra skrivet, mycket känsla. Vackert. Denna sparar jag som bokmärke. / Clara-Fina
2006-07-11

  Dennis.
Fint skrivet, Veronica. Man upplever både längtan och frustration.
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok