Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabu

Du vill att jag ska älska dig med allt jag har,
ända tills allting spricker och tårarna sipprar
ner för våra kinder

Att jag ska älska dig så mycket att jag tappar andan
varje gång jag tar i dig,
kväva dig med min kärlek och aldrig släppa
taget, falla ner i en oändlighet med dig

Du vill att min kärlek ska värma och limma ihop
när hela du går i bitar,
att jag ska lova att aldrig ge bort mitt hjärta till
någon annan

Att jag ska lyssna på dina drömmar natt efter
natt tills du somnar och fortsätta kyssa de platser
av din hud som jag ännu inte nuddat

Du vill att jag påminner dig om hur du en gång
älskade mig tills du tappade andan,
att mina läppar bara var dina och att du hade lagt
ditt hjärta i min hand

Att dina nätter var outhärdliga utan mig intill,
och att du pratade om mig så mycket att dina vänner
tröttnade på mitt namn

Du vill inte att jag glömmer bort hur mycket vi
älskat, då du fortfarande hoppas på att det finns en tid
för en tabu som oss




Fri vers av Assia VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-22 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP