Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en himmel

Men det finns ingen gud
Du behöver ju bara se dig omkring i världen för att förstå
hur den ser ut
Där våld föder våld
Där religiösa fanatiker spränger varandra och de otrogna
i luften
Så det gäller väl att man är en tuff en då
SOPA RENT PÅ ALLA GOLV är deras slogan
Deras banderoll
Älska att hata, hata att älska
Så numera finns det knappt någon som man kan frälsa
Ja, det är kört
Ja, jag vet det är helt sjukt, helt stört
Och mitt ibland alla dessa fanatiker står du lilla människa
Att behöva bli drabbad av andras sinnessjuka
indoktrineringar är inte alltid så kul
Så man får väl vara glad om man överlever enda fram
till nästa jul

Det finns en himmel
Men det finns ingen gud
Så om sextiosekunder kan sagan din redan ta sig
ett olyckligt slut...

Ken Cassel
22/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-22 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel