Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte förneka att jag blev glad

över att jag träffade på dig
För vi har haft våra fina stunder tillsammans
Ibland sov vi över hos dig, och ibland sov vi över hos mig
Ibland så tog vi oss i varandras famn långt inne i skogen
då vi tog oss ett nummer tillsammans med
alla myggorna
I skuggorna tog vi oss sen en liten blunder
Vilade lite
Undrar om någon såg oss?!

Jag kan inte förneka att jag blev glad..

Ken Cassel
22/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-22 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel