Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARVET UT

jag lämnar inte scenen i en motorbåt

och fonden brinner inte ner

det blir sorti till toner från en farlig låt

och budskap från ett vrålande banér

effekterna får andra spekulera i

jag skyr det utstuderade

men ropet blir nog värre än det ramaskri

som rakel producerade

 

jag ska nog inte öva in en slutreplik

då stakar jag mig säkert sen

nej, ilskans lavaströmmar ska få välla fram

när eruptionen ger igen

det sägs att man ska vända andra kinden till

men själv så har jag bara två

det finns så väldigt mycket som mitt hjärta vill

protest blir säkert bäst ändå

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/2 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2019-02-22 08:48



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Välkomponerad text.
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP