Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man älskar någon mer än sig själv

Jag smeker hennes öppna rygg på hennes öppna klänning
i hopp om att hon ska känna sig älskad och trygg
Att hon ska förstå att jag finns här och är en att räkna med
Och så länge hon låter mig få följa med henne vart hon
än går så kommer jag inte att kunna lämna henne helt ifred
För jag är ju kär
Och om man älskar någon så visar man det helt öppet
så som jag gör
För man har inte tid att vara tvär
Inte om jag vill få behålla henne om att hon är min tjej
Min tjej och ingen annans...

När man älskar någon mer än sig själv!

Ken Cassel
22/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-02-22 09:26



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Vackert med fantastisk kärlek
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel