Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isprinsessan

 

 

med skridskorna på

gjordes piruetter 

våghalsiga hopp

koreografin perfekt

publikens jubel

programmet var perfekt

första platsen var hennes

 

men inom henne sved besvikelsen

"jag kunde gjort det bättre"




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-22 09:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Minns knäskåleattacken Nancy Kerrigen/Tonya Harding, knäppt
2019-02-23

  Kungskobran VIP
Att vara bäst
men inte tillräkligt bra
är att kokketera
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP