Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MELODI: "ILLAMÅENDE GÅR JAG UT FRÅN TEMPO" av BIZEX-B


ILLAMÅENDE GÅR JAG UT FRÅN VARVA

illamående går jag ut från varva

jag kan faktiskt hålla mig från att garva

illamående går jag ut från varva

varje dag är ett slag som det i narva

 

jag är trött på BITTERMEDIA

och önskar att de jämt var ledi'a

även trött på alla andra hjon

som tror att de vet bäst och tar sig ton

 

illamående går jag ut från varva...

 

så nu drar jag i ett moln av krut

där eldgafflar och annat sticker ut

sätter aldrig foten här igen

nu drar jag vidare mot framtiden

 

illamående går jag ut från varva...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/2 2019

Musik: Perra Isaksson (som också skrev originaltexten)

Låten finns på Bizex-B:s första album "Vi lever!" samt på punksamlingen "Vägra raggarna benzin, voil 3 & 4"

 

https://musik.aftonbladet.se/2015/10/steenkakan-vagra-raggarna-benzin/

 

En sång jag sjöng in på skiva i december 1981, men då med annan text...

 

https://www.youtube.com/watch?v=rhAZPEiVJFM

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2019-02-22 09:42



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Varje dag är ett slag som det i narvaMycket fyndigt!
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP