Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Tidssvakan av Viksten


Den oändliga resan

Vi möts vid asymptotens slut
fångad av integralens kalkyl
som ger en oändlig rekyl in
i Galliles underbara färd
till galaxernas värld.
Kalkylen går från noll till oändligheten
med ljushastigheten
ingen vet om jag kommer fram
fångad i kosmos damm
rör jag mig i tankens värld
i min oändliga färd




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-22 10:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
neverending story,
don't you worry
who knows what one could find
within ones mind
relax, slow down and don't you hurry
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP