Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du må kämpa emot just nu

Men jag kan lova dig om att det kommer att bli
jag och du, för det är redan ödesbestämt
Det står redan skrivet i stjärnorna

Du försöker undvika de blickar som jag ger till dig
men innerst inne är det du som ler
För jag kan se att dina tankar nyfiket skriker efter
mer och mer
Du tycker visst om att man tycker om dig
Och jag kan inget annat än instämma att det kan ju
aldrig vara något fel
Så jag fortsätter att flörta med dig...

Du må kämpa emot just nu!

Ken Cassel
22/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-22 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel