Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landskap i ljus och skugga

Frusen klarhet
över ljusblå
himmel
Guldet som
penslats varsamt
mellan träd
och berg
Landskap i ljus
och skugga
Har åter frigjort
En upptinad
känsla av glädje




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-22 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP