Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ros till Dig från mig

Vill ge en ros till alla mina medmänniskor
säga att du är värdefull unik och viktig
ingen är som Du ingen kan som Du
Du är betydelsefull Du är någon
låt inte negativa ord få ner dig
lyssna inte på dem utan sopa bort
och låt positiva fylla dina sinnen
livet är för kort för att slösas bort
på energitjuvar som hägrar överallt
avundsjukan springer alltid lös
den ska man inte bry sig om
bara le och sträcka ut sina vingar
låta dem glänsa inför dess ögon
livets tid tickar på och väntar inte
lev nu så mycket som går
varsågod och ta emot min ros
glöm aldrig bort Dig
ta hand om dig själv
vattna rätt energi
du människoblomma
du har rätt att stråla
visa dina färger






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-22 11:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
AMEN!
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP