Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikudags

 

 

granars vitvingar

vilar i frusen undran

musspår sår vårhopp

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-22 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg