Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan - Haiku

 

mänskan strävar mot

det omöjligas gränser

vill inte ge upp




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-22 13:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Strävan är ett sorts bävan inför

att måsta stanna upp.
2019-02-24

  Per Drysén
Alltid söker man gräset på andra sidan
2019-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i dina ord!
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP