Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imperiets nedgång och fall.


BREXIT

Ett imperiums undergång, UK lämnar
EU om en månad, kvar finns endast
pundet och vänstertrafik. Måttenheten.
Sorgligt vi har haft oerhörd nytta av imperiet
under krig och fredstid. Engelska språket.

Airbus flyttar sin produktion till EU
stat, Honda likaså m fl. läkemedels
tillverkning.
Londons finanscentrum ett minne
blott.

Svenska Vikingar korsade Nordsjön
lämnade efter sig mycket gott - vårt
kulturarv, vår arvsmassa.
Lyckan tillkommer den som gör gott.

Vårt broderfolk, tack...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-22 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje