Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min och mammas dag 22 februari


Iakttar livet

Som liten betraktade jag 

min mor med ett barns blick

hon var gammal

en droppe i guldkedja fick hon

som gåva när jag ansågs vara vuxen

jag iakttog  henne med vuxenögon

hon hade sån energi

nu är mamma  i själarnas rike

jag fortsätter att iaktta men vår historia

livet som pågick tills vi skildes åt

jag är nu vuxen och känner mammas och mina

livsvågor svepa fram över havsytan

tillsammans vräker vi oss över sanden

våra skratt bubblar  över sand och fotspår




Fri vers av Maiah VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-22 13:55



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Suveränt bra denna tycker jag...avtrycken som aldrig lämnar oss....
beskrivande
betraktande
berörande
2019-05-02

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla som berör!
2019-02-25

  Nimbus VIP
Åh, så sorgligt vackert!
2019-02-23

  Stay Golden
<3
2019-02-23

    ej medlem längre
vackert vemod
2019-02-23

  TT
Eftertänksam och vacker!
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP