Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmana ödet, sig själva eller genetiken!

Människor utmanar.

Kanske ödet.
Kanske sig själva.

När de äter för mycket, utmanar de och förlitar de sig på att genetiken ska sköta jobbet. Att de inte ska gå upp för mycket i vikt.
För att de har bra gener.




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-22 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim