Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MATCH


Halvtid i livsleken.
Själen andfådd
på en spik i omklädningshallen.
Tyst paus
på hjärtats slutsålda arena.

Slutsignal.
Själen dödstrött
i sitt vilorum.
Domarens pipa
sönderblåst av nederlaget.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-22 18:08



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Poemet "Match" tolkar jag som en beskrivning på ett "andfått" motstånd mot åldrandet - skymtar även "frågan" om själens behov.
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP