Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Recession kommer att börja i EU land efter september 2019

 

 En av de största bankerna i Rumänien har uppskattat krisen. Recession kommer att börja efter september 2019 kommer med en 15% pensionsökning, Kommer vi åka tillbaka till IMF igen Internationella valutafonden)
och år 2020, med en ökning på 40% i enlighet med författningsdomstolens pensionslag, som redan godkänts av parlamentet, i samband med välförhållandena i den politiska miljön, kommer Rumänien att försämras i en försämrad ekonomisk situation år 2021.
Bland de tecken som indikeras av bankens specialister är minskningen i tre på varandra följande kvartal med över 3% av byggsektorn, Rumäniens underskott och en ekonomisk situation som kan förvärras av utvecklingen i den internationella miljön och av situationen i Italien eller Storbritannien. 

 

 

                                                            https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/cautajob/?utm_source=zf_banci&utm_medium=agregatoare&utm_campaign=mediajobs

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2019-02-22 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP