Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruttet

Länge leve en sårig smärta
Klia upp varje skorpa
En i taget
sakta som få

Lång där inne flödar rött
Blodet det är blött
Åter börjar tänka
Vem var jag då

En hand tryckt emot
Hjälper ej ett infekterat sår
Släng mig
Hugg honom på tå

Skitiga naglar
Trasigt hår
Det luktar ruttet
och du lik det som få.




Fri vers av Anna Hägglund
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-22 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund