Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömavbrott igen

strömavbrott igen
jag som precis skulle krypa ner i sängen
med en favoritbok

fan om det inte är
allt oftare strömavbrott numera?
vart är vi på väg?

27 % laddning har jag i surfplattan
och 56 % i smarttelefonen
"and falling" som man säger

det har man ju inte
speciellt länge
nån större glädje av

och mörker
när jag skulle vilja ligga i sängen
och läsa min bok och ha det mysigt

det här är ju för jävla bedrövligt
när det tycks räcka med att det blåser lite
för att vi ska bli utan ström




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-22 21:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Strömmen tog slut på vår sommarstuga på ön i Roslagen.
Värmen inga problem ,vi har en fantastisk kamin,
Gott om stearinljus
pannlampor för läsning
batteri radio för nyheter
reserv driksvatten 25liter i en dunk
disk och tvättvatten från sjön
Utedasset får duga.
Det frysta håller några dagar
sedan utomhus i minusgrader.
En vecka klarar vi oss bra
Strömmen kom tillbaka efter några dagar

2019-02-23

  Bodingen VIP
Förbanna icke mörkret, tänd ett ljus istället he he
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP