Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


V- ords dikt

vem vill väl
vinden vänder vilt
veden värmer vanten

vi viskar varsamt
väljer vanligt vatten
vallmon vinkar vänster

vrånghet vrider varv
vänlighet vill väl
viljan väntar villigt

vitt vispas vattnet
vågen vänder vant
värmen vill väl

© Eva Hedlund fd. Langrath 2019




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-22 22:53



Bookmark and Share


  Jaseph
Kul med sådana här ordlekar. Uppskattar vallmon. Min favoritblomma!
2019-02-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vi välkomnar
väl varvade
verk vilkas
variations
verktyg
väver vision
väldigt verbal
visar väg
vartåt vi
vederkvicker
vårt väl...



2019-02-24

  Bibbi VIP
Applåd!
2019-02-24

  Stefan Albrektsson
Verkligen virtuost versmakeri!
Vilken vacker värme
vid vedeldens vänkrets.

Puh, det var svårt… Gillar hur du dessutom strikt håller dig till tre rader om tre v-ord – det förhöjer virtuositeten ännu mer!

2019-02-23

  ULJO
Toppen med så mycket på bokstaven V
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP