Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den här drömmen ja, den är verklig, nakna är du å jag . Fst det är inget sexuellt vi håller bara i hand, där även värmen befinner sig.  IMP ett år eller två lever det kvar än.


Slå slag (typ en signal)

Slå hårt , slå  använd din styrka,


Slå på mitt hjärta.


En gång stannade det upp.


 


Livet känns lätt,  svävar bränner till  ,det är min dröm,


en verkligheten för mig,  ibland , det blir lätt


till en fråga som guppar till. När du nitar skinnet.


  


Sluta aldrig,  slå    hårt,  hårt slår du


Vekhet än sen då.  Klart att sårbarheten vistas där.


Hårt för varje slag på pukan, hård är du.


 


När man följer ens magkänsla , 


ett oroligt hav där på insidan.


Än sen då.  Du är ingen trumslagare. 


 


Jag slår hårt på mitt egna skin,


 själv är det omöjligt, ej tänkbart att  tappa känslan.


Slå mig, du är inte stark nog. Besegra mig.


 


Oförglömlig heter det, du energisk,


för rädd, visa  hur naken du är, slår du


med din kraft på virveln, just denna kväll.


 


Du är min drottning, vad jag tjatat  just om


denna kväll. Men svårt att slå rätt igenom cymbalens-


rymd. Slå nita, men det är inte din.


 


Natten är jobbig för dig... du är för svag helt enkelt.


Alla tankarna skapar kaos i kagen. 


Tänk vilken tur ändå, att jag finns där för dig. 


 


Slagen eller avslagen.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av danne //
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-22 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kaos i lagom mängd är ju kreativ och positiv energi, men sen finns det kaos som faktiskt tar energi den är jobbigare att sondera från tanke till handling. Antar att Danne får hjälpa IMP lite på traven.

Fint Danne :)
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //