Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalism



Bortkastad tid
att söka i det förflutna
efter ledtrådar
när allt är fantasier
som bygger på en ideologi
skapad av social karriär
där värdet är ekonomi
och konsumtion




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-22 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP