Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen flyger fri i denna vackra oas

Natten viskar så skönt till mina öron
lyssnar in de helt otroligt mjuka tonerna
mina tankar landar vid stillhetens strand
där vandrar jag omkring och njuter landskapet
sanden visar mina avtryck efter mina fötter
stannar vid vattnets spegelblanka yta
sätter mig ner beskådar skönheten
själen flyger fri i denna vackra oas
natten visar mig vägen till dolda
hemligheter gömda skatter
som sen skrivs ut på blad
pennan får liv







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-23 02:04



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbar ...
2019-02-26

  Bibbi VIP
"Odla stillheten, ty i den talar Gud".
2019-02-24

  Kungskobran VIP
Så fint
2019-02-23

    ej medlem längre
Natten är poetens tid då texter skrivs och dikter skapas. Då hjärtan slår hårt och tårar rinner. Din penna får liv!
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP