Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamantregn

Svanen som en gång var du. Nu endast en vilsen fjäder dalar ner från stjärnhimlen. Som en lemur av kristall med sorg i hjärtat saknar sin syster. Att minnas puman i din kvinnlighet. Att minnas värmen i din själ. Att minnas vänskapen som aldrig dör. I näbben vissna rosor korpen bär. Du violdoftande paradisfågel stilla vilandes i min famn och kärleken finner ro.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-23 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP