Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ra bättre?


Ympa Rymden, är det som att stympa Rymden? Eller blir det ba

Det sägs nu, enligt vetenskapliga rön... (Eller vetenskapliga Rönnbär) :)
Att Svarta hål är påhittade, för att lösa ett vetenskapligt problem.
Men om nu Svarta hål är påhittade, då kan även jag...
Använda fantasin, för att antingen skapa problem, eller för att lösa dem.
Därav titeln; Ympa Rymden, är det som att stympa Rymden? Eller förökar den sig, genom en trädgård i rymden, som ännu inte är upptäckt?
En upptäckt kan vara något som är upptäckt, likväl, som något som inte är Upptäckt. Ändå kallas det för Upptäckt. I fantasins värld. Vem fantiserar?
Jag. I Fantasins tjänst...
Är det en tjänst, eller gör jag Fantasin en tjänst?
Om det nu fanns en trädgård, i alla svarta Hål som tydligen både finns, och inte finns, beroende på forskare, som säger detta...
Eller tid, som motsäger vartannat..
Ska man då Ympa ett träd i rymden?
Här på jorden, kan det bli tex. flera sorters äpplen på ett träd, om man bara ympar äppelträdet/Äppelträden!
Fungerar det likadant i rymden?
Äppelträd behöver sol, precis som oss människor...
Men tänk om...
Tänk om det finns flera solar i Universum?
Bara oupptäckta...




Bunden vers av Mim
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-23 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim