Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnsligt, Vuxet och Fantasifullt.


Det är Rymden! Det är Coolt!

Det är Rymden! (Eller vilket annat ord/namn, som du är fascinerad över, för att beskriva att något är coolt).
Och Något Coolt...
Kan vara något Coolt, eller allmänvardagligt(I dagligt tal allmängiltigt)?
Hur använder du ordet Coolt?
Det går ju att använda varstans.
Av vem som helst.
Jag vill helst, att det går inflation i ordet.
När vi är vuxna, och ska vara på ett visst sätt....
Då vill vi egentligen, i någon mån, bli som barnen.
I bibeln omnämns det ju, som att vi skall vara som barn.
Har jag fått något om bakfoten, eller tänker jag rätt?
Det är en definitionsfråga!




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-23 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim