Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparsmakande 2!

Det jag smakar på är gott. Jag vill att det aldrig skall ta slut. Men jag förstår att det är en omöjlighet. Varför inte ta det långsamt?
Jag vill ju spara på smaken, spara på maten, men förstår att det är en omöjlighet.

Denna dikt andas uppgivenhet, men jag förstår...
Jag ska inte göra tolkningen åt er!
Ni bad mig inte att göra tolkningen...
Men det är bra för att...
Nu är det gjort.

Det är som den tjänst, partnern ber en om.
Men man har redan hunnit göra den.
Och partnern blir påmind om att sin andra hälft kunde vara snabb.
Och inte behöver be om tjänsten .
Igen.




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-23 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är viktigt att bekräfta och se varandra, att vara viktig för någon och att ha någon viktig person att bry sig om. Att vara långsam är inte fel, men då måste man kanske förklara att det långsamma inte beror på ointresse, bara en fundering hos mig.
Kram
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim