Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid - Haiku

 

 

ett plus ett är två

alltid tillsammans vi gå

tills död oss skiljer

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-23 12:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja tänk den där döden, en taskig rackare men min förra granne tycker nog tvärtom, elakare kvinna än hans fru får man leta efter he
2019-02-24

  Kungskobran VIP
åt
2019-02-23

  Per Drysén
Lyckliga de som sällskap har
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP