Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nässlor som människor

Någon jag känner står ute och väntar
märker du ensamheten som du skapar?
märker du hur åren smyger iväg?
vi rör vid varandra nu
du som står kvar på gatan och skriker
känner du hur fötterna sparkar någon?
känner du hur leenden förintar någon?
vi rör vid varandra nu

Ge dem inte verktygen för att avsluta liv
ge aldrig upp utan att ha slagit dig själv

Du som sitter helt ensam, helt förstörd
som sitter hög och kåt med sin telefon
skulle du kunna förstöra mig?
du som måste visa att du är värst
och väntar på att bli sviken av dina vänner
jag kommer förstöra dig

Snälla du, låt mig lätta din börda och öppna dig
jag kommer berätta allt när jag kommer tillbaka
för de fantasivärldar jag målade upp mot information
var falska
och lögner blev för många och skulder för höga

Du kommer märka det imorgon
att han, hur mycket han än vill,
aldrig kommer få tillbaka sitt liv
för demonerna tog över där inne

Du där ute som springer på gatan
som endast gör saker för andra
jag kommer lära dig
du där som sitter ensam kvar i köket
krossar hjärtan, krossar glas
jag kommer lära dig
snälla ni låt mig komma in
tillsammans tar vi allt
imorgon är vi inget alls




Fri vers av kattdrottningen
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-23 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen