Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhällssituationen


KORKFLÖTEN

I Mälaren på Riddarfjärden guppade 349
flöten i vattnet, vid närmare titt; politiker
och dess huvuden som guppade, är detta
ett tecken på politikerförakt?
Fejkade nyhet av tredje statsmakten eller
ett drömscenario om förändring av folk?

Fötterna kan inte iklädas 3 par skor...




Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-23 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje