Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRYTNINGSTID IGEN

så står jag i en brytningstid igen

med ben som skälver, nerverna på spänn

så avlöser epokerna varann

och alla har sitt omutliga spann

 

på väg ut ur det gamla, in i nytt

man får aldrig tillbaka tid som flytt

det skrivs så många ord om framtiden

så står jag i en brytningstid igen

 

LARZ GUSTAFSSON 23/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-02-23 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP