Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äppelblom klokuggla

 

faller mot jorden min himmel blir blå även om den är grå när jag ser på ditt fotografi min själ är en fången fågelflock vars vingar slår mot dina ögonlock

bortom tidens vågor kommer du gående ur solbelyst skog

om våren brister längtans knoppar

Vingar sköra som glas sträcker sig mot ljuset

Slår ut i vårbruset gör livet,  tiden saktar in

himlabron i gryningsljuset

som en ton från himlen naturen har börjat sin omvandling

susa vind susa en sång om frihet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-02-23 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP