Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konstaterande


Ironi


Självtilliten
rann just av mig

likt raset av snö
från ett plåttak

framkallat av
solens värmande
strålar

ironiskt nog




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-23 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP