Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inräkning




jag räknade folk idag
mötte 33 stycken
alla gick var och en för sig
34 med mig
några log




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Hilén VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-23 15:45



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Blickarna låg mest i marken eller var stelopererade rätt fram.
2019-02-24

  smultronbergen VIP
De andras förljugenhet, futtighet,
skyddsnätets förfall. Din lins inställning
i tillvaron. Märkte du ens nyanserna
av liv ? Anandes inget där i strecken
hos de ledsna soldaterna?
2019-02-24

  Johan Strömstedt
Träffsäkert. Kolla i deras öron där propparna sitter förmedlar allt möjligt skit bl.a. twitter.
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP