Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROGEN

Att vara trogen mot sig själv är svårt
och svårare än vara trogen andra,
som man kan lura med ett klistrat leende.

Numera smyger jag för den skull kring
med själen som ett tjuvgods under rocken
och innerfickan fylld med kvävda skrik.

Jag föredrar de skumma korridorerna
och vandrar i den sanna glädjens skog,
där fågelsången äntligen har tystnat.




Bunden vers (Blankvers) av Ulf Carlsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-23 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP