Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan



träden här är tysta nu

men lyder




våvinterns värk

innan ovädret




stormbyar drar in

och imorgon

ska det sjunga

kampsånger

i kronorna




hör!

hur allting väntar





Fri vers av 87383 Karlsson
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-23 22:31



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
* "vårvinterns värk" ... my bad...
2019-02-24

  Stefan Albrektsson
Superläckert!! Våren som väntande (och efterlängtad) revolution!!
Mycket snyggt uppbyggd text - som verkligen spetsar mina öron som läsare i sistaradens väntan (och hör faktiskt redan nu hur småfågeltrupperna formerar sig här utanför).
Fina klanger i texten och "vårvinterns verk" är särskilt skönklingande! Gott!
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

87383 Karlsson
87383 Karlsson