Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blås askan akteröver

Vad är minnet,
annat än skärvor från glaset
som föll ur hand.

Vad är minnet,
annat än askan från elden
som brann den kvällen ögon möttes och munnar delade orden.




Fri vers av Om_öj_lig
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-23 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Om_öj_lig
Om_öj_lig