Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingens referenslösa gest

En avstängd radio
förmedlar tystnad

En avstängd bil
förmedlar vila

men en sjungande koltrast
i skogen
utsmyckar tystnaden
utan att inkräkta på den

Långdistanslöparen
genom landskapet
utsmyckar vilan
utan att störa den

Katten
i sin meditationsrulle
genomfar världarna
utan ansträngning

Människokroppen
susar
av subatomära världar
och minnen av vind
genom djupa skogar

Lågmält är varat;
lågmäld dess öppna tystnad;

tiden ingens referenslösa gest
genom rummet




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-23 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP