Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration av konstnären och poetervännen Karl-Bo Lundstedt.


Min Mästare!


Låg och lyssnade idag
på nuBibeln i mobilen
i evangelierna och såg
plötsligt min Mästare
i all sin glans från
krubban till graven
och uppståndelsen

så klirrar mobilen
min poetervän
sänder två nya
konstverk att
använda fritt
så passande!

Tack Gud och Bo!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-23 22:00



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Han finns i allt ..i målande text ..i konstnärligt målande och i mobilen ...
2019-03-08

  Eva Helene VIP
Så fint och vilket magiskt sammanträffande!
2019-02-26

  Niliboy
Vila i Herren är en nåd!
2019-02-26

  Jaseph
Ja, det var en härlig timing!
2019-02-24

  juliaparkas17
Fint!
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP