Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankoli 2


Andra kapitlet om melankoli.


Fan vad jag trodde på er melankoli.


Men nu förstår jag.

Att ni är amatörer på melankoli.


Ni förstår inte ens innebörden av melankoli.



I en finsk svårmodig hjärna.


Är ert melankolisnack.


Bara höstlöv.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2019-02-23 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP