Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykoslåst II



Av ljuset fick jag huvudvärk
och pundpurpurpupiller.
Jag klädde mig i säckens särk
och mötte mörkergriller.

I andra var en annan man
och andra illusioner
som sammansvurna sade sann
i klara hörselkloner.

Han hörde högre huvudmol
i skyddsmembran att skäras
av skugglandsiluetters sol
som tyngde mig att bäras.

Vi vidgade visionen vild
och hängde upp min huva
men i psykosens spegelbild
är jag en rödögd duva.

Hur lär man sig att flaxa fram
när man väl sett sig smyga?
Här bär jag sjunken dunkeldamm
men sörjer så att flyga.
















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-24 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP